Zalen

Het gedroomde kader voor een uniek feest

Een romantische ceremonie, een weergaloos wild dansfeest, een ongedwongen walking dinner of een sfeervol huwelijk in intieme kring? We luisteren naar uw wensen en denken mee over de ideale oplossing op maat van jullie mooiste dag. We staan hierbij ook voor exclusiviteit: er gaat maar één event tegelijk door in het Fabriekspand. We hanteren daarnaast geen sluitingsuur. 

Onze historische locatie in het hart van West-Vlaanderen beschikt over uitgebreide gratis parking en is makkelijk bereikbaar via autosnelweg. Het centrum, trein-en busstation en hotels zijn bereikbaar op loopafstand. 

Een dag om nooit te vergeten

De grote Factory Hall is ons architecturale paradepaardje: van een grootse receptie tot een intieme ceremonie, we delen de zaal in volgens uw wensen en gastenlijst. Een receptie op ons ruime terras of binnen in de Engine Room met zicht op de zaal: het kan allemaal. Ook een ceremonie op een stijlvolle locatie behoort tot de opties. Uw dansfeest ondersteunen we graag met een professionele klank- en lichtinstallatie. De look-and-feel van de feestzalen bepaalt u helemaal zelf.

Wij zijn er voor u

Op uw huwelijksdag willen we vooral dat u kunt genieten. Indien gewenst nemen wij de volledige organisatie en coördinatie van uw feest graag in handen. We maken afspraken met cateraar, DJ, fotograaf, decorateur en/of ceremoniemeester en zien erop toe dat alles vlekkeloos verloopt op de dag zelf.

Houdt u toch liever zelf de touwtjes in handen? Onze feestzaal is vrij van catering, technische partners of decorateurs: zo wordt de mooiste dag van uw leven meteen ook de meest persoonlijke.

“Ons huwelijksfeest was zoveel beter dan dat we ooit hadden gehoopt. Perfecte locatie met goeie coördinatie, ook de traiteur die werd aanbevolen was top. Onze gasten waren enorm enthousiast en wij genieten nog steeds na. Dikke merci!”

Jennifer & Kevin

"Ons huwelijksfeest ging door in het Fabriekspand en was fantastisch! Schitterend gebouw. De eigenaars volgen het feest perfect op en raden de juiste mensen aan zoals traiteur, DJ, spreker voor ceremonie etc! Bedankt, door jullie was onze trouw perfect!"

Farah & Jeffry

"Een toplocatie met topservice. We kregen alleen maar positieve reacties! Moesten we opnieuw een trouwfeest geven, dan zouden we het exact op dezelfde wijze doen. Een echte aanrader. Dank je wel!"

Sara & Wim

Even wegdromen...

Onze formules

Plan event

Zin in een feestje?

Contacteer ons