Zalen

Corporate events
& seminaries

Seminarie, productvoorstelling, incentive, personeelsfeest, klantenfeest, bedrijfsfeest of benefiet: voor elk professioneel event biedt het Fabriekspand een even professioneel kader. Onze feestzaal is vrij van catering, technische partners of decorateurs, zodat u met uw vaste partners kunt werken indien gewenst.

De unieke architecturale look-and-feel van het Fabriekspand is een extra troef. We staan daarnaast voor exclusiviteit: er gaat maar één event tegelijk door in het Fabriekspand.

Rekent u graag op onze expertise? Dan zorgen wij graag voor de technische ondersteuning van uw presentatie, de geschikte cateringformule en sfeervolle inrichting. Dit voor groepen van 20 tot 2.000 personen.

Het Fabriekspand beschikt over uitgebreide gratis parking en is makkelijk bereikbaar via autosnelweg. Het centrum, trein-en busstation en hotels zijn bereikbaar op loopafstand. 

Event in de Factory Hall

Voldoende ruimte, uitstekende zichtbaarheid, up to date klank- en lichtondersteuning voor een heldere communicatie.

Event in de Boilerroom

Ideaal voor een kleinere groep gasten, in intieme sfeer, met dezelfde technische ondersteuning.

Event in de Old Canteen

Het voormalige restaurant van de jutespinnerij is onze meest intieme ruimte. Met een capaciteit tot 80 personen is dit de uitgelezen plek voor een seminarie of vergadering met een beperkt aantal deelnemers. 

"Uitstekende locatie, polyvalente ruimte en flexibele eigenaars. Dank u wel, we onthouden een geslaagd event 50 jaar Electro Mandel!! Tot binnen 50 jaar!"

Rik Leenknecht - Electromandel Roeselare

"Een heel groot en tof pand, we hadden er gisteren een geslaagd feestje van familiehulp, en een zeer geslaagde receptie met lekkere hapjes en drankjes, was dik in orde..."

Marina De Vuyst

Plan event

Zin in een feestje?

Contacteer ons