Zalen

Fabriekspand

Zoveel zalen voor een zalig feest

Voor elk type event of feest

Feesten van 20 tot 2.000 personen

Het Fabriekspand is de gedroomde setting voor uw evenement of feest, zowel privé als professioneel. De voormalige jutespinnerij in het hart van West-Vlaanderen is vandaag een unieke architecturale eventlocatie met een stijlvol en historisch karakter. Maatwerk is onze grote troef: ontdek welke van onze feestzalen de ideale optie is voor uw trouwfeest, babyborrel, seminarie, congres of gelijk welk ander event. Van 20 tot 2.000 personen, wij bieden voor elk feest de geschikte locatie.

De keuze is aan u

Wilt u beroep doen op onze professionele organisatie en coördinatie van a tot z, of houdt u liever zelf de touwtjes in handen? Ook qua dienstverlening is flexibiliteit ons handelsmerk: het Fabriekspand is vrij van catering, technische partners of decorateurs. Van 20 tot 2.000 personen, van intiem tot groots, van zakelijk tot frivool: wij maken van elk event een feest.

 

Met dank aan onze buren van www.bloembloem voor het gebruik van de greenery

Geschiedenis

“Het gebouw en fabriekshal dateren van 1850 en werden door architectenbureau Coussée Goris Huyghe omgetoverd tot een polyvalente evenementenhal met uitstraling en tijdloze klasse.”

Flexibele ruimtes op maat van jouw event

Plan event

Zin in een feestje?

Contacteer ons