Zalen

Wij creeren
momenten om nooit
te vergeten

Wij plannen uw event

Van seminarie tot congres, van huwelijksfeest tot babyborrel, van receptie tot party en van modeshow tot productpresentatie: het Fabriekspand maakt van elk evenement een feest. Een unieke eventlocatie met historische uitstraling.

"Wij brengen mensen samen in een uniek kader"

Onze aanpak

Eerste gesprek

Een goede voorbereiding is het halve werk. We luisteren graag naar uw wensen of verwachtingen en denken mee over de noden voor uw event.

Een plan op maat

We plannen uw feest tot in detail en contacteren eventuele partners in catering, technische ondersteuning of decoratie. Houdt u de organisatie liever in eigen handen? Geen probleem. We staan tot uw beschikking wanneer u dat wenst.

Zorgeloos genieten

Ook tijdens het event zien wij erop toe dat alles vlekkeloos verloopt. Met onze jarenlange expertise in organisatie en coördinatie garanderen we u een zorgeloze dag.

Tot in de puntjes gepland

Neemt u graag zelf de organisatie van uw event in handen of heeft u een voorkeur voor een bepaalde cateraar, wijnhandel, decorateur of bloemist? Of vertrouwt u liever op onze expertise en ondersteuning? We luisteren graag naar uw wensen. Alle keuzes en afspraken zijn mogelijk en gebeuren steeds in overleg.

 

Plan event

Zin in een feestje?

Contacteer ons