Zalen

Jullie avontuur
begint hier

Wij hebben echt voor ieder toekomstig bruidspaar wel een perfecte trouwzaal voor een onvergetelijke huwelijksdag. Nu de grote vraag gesteld is tijdens het huwelijksaanzoek kan de voorpret beginnen en natuurlijk ook de stress die hoort bij het regelen van jullie mega romantische huwelijksdag. Stress hoort er nou eenmaal bij maar voor een klein deel kunnen wij die bij jullie wegnemen.

Een dag om nooit te vergeten

Hier komt een tekstje over waarom Fabriekspand de ideale locatie is voor een trouwfeest. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ullamcorper dui eget leo facilisis facilisis. Nam aliquet eu ligula a commodo.

Geen stress, wij zijn er voor je

Hier komt een tekst over het bruidspaar die moet kunnen genieten op hun trouwdag en dat jullie hierbij helpen door organisatorische stress weg te nemen. Download alvast onze handige checklist die je een mooi overzicht geeft.

“Ons huwelijksfeest was zoveel beter dan dat we ooit hadden gehoopt. Perfecte locatie met goeie coördinatie, ook de traiteur die werd aanbevolen was top. Onze gasten waren enorm enthousiast en wij genieten nog steeds na. Dikke merci!”

Jennifer & Kevin

"Ons huwelijksfeest ging door in het Fabriekspand en was fantastisch! Schitterend gebouw. De eigenaars volgen het feest perfect op en raden de juiste mensen aan zoals traiteur, DJ, spreker voor ceremonie etc! Bedankt, door jullie was onze trouw perfect!"

Farah & Jeffry

"Een toplocatie met topservice. We kregen alleen maar positieve reacties! Moesten we opnieuw een trouwfeest geven, dan zouden we het exact op dezelfde wijze doen. Een echte aanrader. Dank je wel!"

Sara & Wim

Laat je inspireren

Onze formules

Plan event

Zin in een feestje?

Contacteer ons