Zalen

Elke reden is goed
om te feesten

In elke levensfase is er wel een reden om te feesten. Het Fabriekspand biedt het perfecte kader voor de kleine en grote gelegenheden om het leven te vieren: van een babyborrel tot communiefeest, van jubileum tot pensioenfeest, van verjaardagsfeest tot verlovingsfeest.

In onze feestzalen zijn verschillende opstellingen mogelijk. Voor babyborrels en recepties leent onze gezellige Engine room zich perfect, eventueel in combinatie met het ruime en sfeervolle terras. Foodtruck, springkasteel, kleurrijke decoratie of onze eventlocatie op zijn puurst: de veelheid aan feestzalen en extra ruimtes zorgt dat wij een ideale oplossing kunnen bieden voor elke formule of gelegenheid. We staan hierbij ook voor exclusiviteit: er gaat maar één event tegelijk door in het Fabriekspand. We hanteren daarnaast geen sluitingsuur. Traiteur en wijnen; rekent u op onze ervaring, of kiest u liever zelf? 

Afhankelijk van de formule van uw feest en het aantal gasten denken we graag mee over de meest ideale oplossing.

Onze historische locatie in het hart van West-Vlaanderen beschikt over uitgebreide gratis parking en is makkelijk bereikbaar via autosnelweg. Het centrum, trein-en busstation en hotels zijn bereikbaar op loopafstand. 

"Mooie, ruime locatie met parking. Vriendelijke en professionele uitbaters. Alles tot in de puntjes geregeld. Top qua prijs/kwaliteit! De 2 lentefeesten van onze dochters ware hier."

Joerie

"Bar gehuurd voor een verjaardagsfeest. Prachtige locatie, voldoende parkeergelegenheid, duidelijke communicatie en goede opvolging!"

Jonas

"Super locatie, alles perfect in orde en volledig af te stemmen op ieders wensen !! Top."

Petra

Plan event

Zin in een feestje?

Contacteer ons