Zalen

Ruimte voor
uw beurs

Onze grote factory hall combineert een oppervlakte van 2.000 m2 met een unieke, warme sfeer. Het architecturaal stijlvolle en strakke kader van de grote zaal leent zich perfect voor de organisatie van beurzen, congressen of andere grote evenementen. Onze historische locatie in het hart van West-Vlaanderen is makkelijk bereikbaar, zowel via de autosnelweg als met het openbaar vervoer. Het centrum, trein- en busstation en hotels zijn bereikbaar op loopafstand.  We staan hierbij ook voor exclusiviteit: er gaat maar één event tegelijk door in het Fabriekspand.

Wij ondersteunen uw beurs graag professioneel met technische omkadering, meubilair of verhuur van andere materialen. Het Fabriekspand is vrij van catering, technische partners of decorateurs, zodat u ook met vaste partners kunt samenwerken indien gewenst. Ook praktisch heeft het Fabriekspand alle troeven in huis: zo bieden verschillende poorten bieden toegang tot de zaal, altijd zonder niveauverschillen.

Ontvangst & registratie

De aansluitende Boiler Room biedt ruimte voor vestiaire en registratie van bezoekers.

"Hun professionele aanpak en uitstekende ondersteuning hebben ons geholpen om onze klantenbeurs tot een groot succes te maken. Hun toewijding om aan de behoeften van hun klanten te voldoen, is ongeëvenaard.

Het Fabriekspand is een prachtige locatie met een unieke sfeer en uitstraling. Het is de perfecte plek voor evenementen van verschillende grootte en aard. Het biedt alle faciliteiten die we nodig hebben voor onze klantenbeurs, inclusief faciliteiten zoals meubilair en technische ondersteuning.

Niets is te veel voor het team van Het Fabriekspand om ervoor te zorgen dat elk evenement een succes wordt. Ik kan met vertrouwen zeggen dat we al jarenlang tevreden zijn met hun diensten en dat we onze klantenbeurs blijven organiseren op deze locatie."


 

Filip Van Vyve - Ameel Candy World

Plan event

Zin in een feestje?

Contacteer ons